BIFF 2009

Bring Children From Streets

2009 • 33t 29m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Bring Children From Streets
Regi
Espen Faugstad & Eivind Nilsen
Bli kjent med barnehjemmet Nsumba, stiftelsen BCFS og den ugandiske familien Kaweke

De unge bergenserne Espen Faugstad og Eivind Nilsen bestemmer seg plutselig for å reise til Uganda. Der vil de følge barnehjemmet Nsumba, som blir sponset av den lokale bergenske stiftelsen Bring Children From Streets (BCFS). I Uganda blir guttene godt kjent med mannen som stiftet BCFS, norskuganderen Richard Kiwanuka, som kom til Norge som FN-flyktning på 90-tallet. Guttene blir, grunnet økonomiske utfordringer, tvunget til å bo billigst mulig og ender derfor opp rent tilfeldig hos den lokale familien Kaweke. Familien endte dermed nærmest like tilfeldig opp med å bli en viktig del av historien deres fra Uganda. Følg guttene i det de kommer seg under huden på Uganda, og opplev en fin historie litt utenom det vanlige!

Regi

Eivind Nilsen (1987) er født og oppvokst i Bergen by. Sommeren 2008 etablerte han produksjonsfirmaet Bildevisjon sammen med Espen Faugstad, og han er også en av grunnleggerne av Bergens nye ungdomsfilmfestival Ung Film. BRING CHILDREN FROM STREETS er Nilsens regidebut.

Espen Faugstad (1987) er født og oppvokst i Bergen by. Sommeren 2008 etablerte han produksjonsfirmaet Bildevisjon sammen med Eivind Nilsen. Faugstad er også en av grunnleggerne av Bergens nye ungdomsfilmfestival Ung Film, og stod som programsjef under årets arrangement.

 

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}