2018 • 1t 26m • Nederland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Buddy
Språk
nederlandsk
Undertekster
engelsk
Regi
Heddy Honigmann
Foto
Adri Schrover
Produsent
John Appel
Spør ikke hva du kan gjøre for hunden, men hva hunden kan gjøre for deg

Det er et kjent faktum at hunden er menneskets beste venn, men forholdet mellom de to rasene stikker langt dypere enn som så. For mennesker med ulike former for funksjonsnedsettelser og lidelser, kan hunder fungere som uunnværlige hjelpere i hverdagen, og i den bedårende dokumentarfilmen BUDDY møter vi seks slike firbente assistenter og deres takknemlige eiere. Her treffer vi blant annet en 86 år gammel kvinne som er i stand til å jogge, takket være sin trofaste blindehund Makker. En autistisk gutt forteller at hunden Utah skjønner når han er lei seg og trenger trøst, og Mister er en uvurderlig emosjonell støtte for sin eier, som lider av posttraumatisk stress fra sin tid som soldat.

Heddy Honigmanns hjertevarme dokumentar skildrer relasjonen mellom menneske og hund som noe mer enn et eierforhold og noe dypere enn et vennskap. For som en av hundeeierne sier, er hunden på mange måter å regne som en forlengelse av deres egen kropp. BUDDY er et vakkert og rørende portrett av båndene mellom seks bemerkelsesverdige hunder og deres hengivne eiere.

OBS! Hundevisningen av BUDDY er avlyst. Filmvisningen blir en ordinær visning for tobeinte.

Regi

Heddy Honigmann (Peru/Nederland) Filmer i utvalg: AROUND THE WORLD IN 50 CONCERTS (2014), OBLIVION (2008), FOREVER (BIFF 2006), GOOD HUSBAND, DEAR SON (2002)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}