BIFF 2017

Burning Out

2016 • 1t 25m • Belgia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Burning Out
Språk
fransk
Undertekster
engelsk
Regi
Jérôme Le Maire
Manus
Jérôme le Maire, Pascal Chabot
Foto
Jérôme le Maire
Produsent
Arnauld de Battice, Isabelle Truc
Lege på liv og død

Vi befinner oss på et av de største sykehusene i Paris. Sykehuset er underbemannet og underbudsjettert, og leger og sykepleiere er under konstant press. Gjennom to år har regissør Jérôme Le Maire fulgt en gruppe kirurger, som hver dag har som hovedoppgave å redde andre menneskers liv. Samtidig tvinges de til å gjøre økonomiske og menneskelige prioriteringer i en kamp om effektivitet, produktivitet og prestasjon fremtvunget av en ledelse som forventer målbare resultater. Le Maire har fått full tilgang, og publikum får være flue på veggen under operasjoner, kaffepauser og opphetede diskusjoner i møterommene.

I flere deler av Europa kuttes det i antall ansatte i den offentlige helsesektoren – en arbeidsgruppe som allerede er under konstant press. Samtidig har det aldri vært flere som blir utbrent i både offentlig og privat sektor. Dokumentaren BURNING OUT skildrer et høyst reelt sykehusdrama hvor det står om liv og død. Vil legene kunne finne glede i det viktige arbeidet de gjør, eller vil de bli utbrente i sin påtvungne jakt på resultater og kostnadseffektive løsninger?

 

Festivalgjest: Jérôme Le Maire, regissør

Regi

Jérôme Le Maire (Belgia, 1969): Filmografi: TEA OR ELECTRICTY (2012), LE GRAND TOUR (2010), WHERE'S THE LOVE IN THE PALM GROVE? (2006), VOLTER NE M'INTERESSE PAS (2003)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}