BIFF 2018

Buy Me a Gun

2018 • 1t 24m • Mexico / Colombia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Cómprame un revólver
Språk
spansk
Undertekster
engelsk
Regi
Julio Hernández Cordón
Manus
Julio Hernández Cordón
Foto
Nicolás Wong
Produsent
Maria Jose Cordova, Julio Hernández Cordón, Rodrigo Sebastian Gonzalez, Rafael Ley
Magisk meksikansk mareritt

BUY ME A GUN utspiller seg i Mexico, i en nær fremtid der kartellene kontrollerer absolutt alt. Noe har skjedd, sivilisasjonen har kollapset, og kvinner er blitt mangelvare. Her møter vi Rogelio, som arbeider med å vedlikeholde en baseballbane for et kartell, og hans unge datter Huck. Rogelio har mistet sin kone og eldre datter til kartellene, og derfor lever Huck forkledd som gutt, men etter hvert som hun blir eldre blir det stadig vanskeligere å opprettholde illusjonen. Og når Rogelio blir tvunget til å jobbe på en stor fest for rivaliserende bander, er det bare et spørsmål om tid før alt går fryktelig, fryktelig galt.

BUY ME A GUN er en av de mest forstyrrende realistiske dystopiene som er laget dette århundret, og en skarp kritikk av et meksikansk samfunn som synes tilfreds med å la seg spise opp innenfra av lovløshet og korrupsjon. Regissør Julio Hernández Cordón maner frem en verden som er like deler MAD MAX, HELI og BEASTS OF THE SOUTHERN WILD, og resultatet er en smart, voldelig og dagsaktuell fremtidsfabel som fortsetter å hjemsøke publikum lenge etter at rulleteksten har glidd over lerretet.

BUY ME A GUN er i vår hovedkonkurranse for internasjonal fiksjonsfilm Cinema Extraordinaire.

Regi

Julio Hernández Cordón (USA, 1975) Filmer i utvalg: ATRÁS HAY RELÁMPAGOS (2017), I PROMISE YOU ANARCHY (2015), POLVO (2012), LAS MARIMBAS DEL INFIERNO (2010)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}