BIFF 2002

Byen uten grenser

2001 • 2t • Argentina / Spania

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
En la ciudad sin limites
Regi
Antonio Hernández

Viktor er ankommet Paris for å se til sin gamle far, som ligger for døden. Det viser seg at faren ikke er helt der ennå, for han har prøvd å stikke av fra sykehuset og oppfører seg merkelig. Hva er det han er redd for? Og hva er det han fantaserer om, som han sier til Viktor og ikke resten av familien? Viktor blir opptatt av å komme til bunns i mysteriene hans far har båret med seg i alle disse årene og gradvis går det opp for ham at faren og moren har en fortid de aldri har snakket om.

Geraldine Chaplin er fremragende som den distanserte og kjølige moren, som har stukket kjepper i hjulene for sin ektemann for mange år siden. BYEN UTEN GRENSER er en fullpakket følelsesladet film, som blir svært, svært rørende etterhvert som Viktor kommer til bunns i mysteriene. Antonio Hernandez har dedikert den til sin avdøde far, som han aldri fikk tid til å være sammen med mens han levde.

Regi

Antonio Hernández er født i Salamancha i 1953. Han studerte film ved Universidad de Complutense de Madrid og har vært regissør, produsent og skuespiller siden 1975. I 1994 etablerte han Entretres-ensemblet. Han var kunstnerisk leder for produksjonsselskapet Zeppelin Television og arbeidet mye med TV til han startet Zebra Producciones i 2000. Utvalgte filmer: F.E.N. (1979), APAGA Y VAMONOS (1980), COMO LEVANTAR MIL KILOS (1991) og LISBOA (1998).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}