BIFF 2017

California Dreams

2017 • 1t 23m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
California Dreams
Språk
engelsk
Undertekster
utekstet
Regi
Mike Ott
Foto
Mike Gioulakis
Produsent
Heika Burnison, Nicole Arbusto, Alex Gioulakis
Dit drømmer drar for å dø

CALIFORNIA DREAMS er en tragikomisk film som skildrer den hypnotiserende effekten Hollywood kan ha på mennesker med store drømmer, overivrig fantasi og/eller sviktende selvinnsikt. Filmen balanserer mellom dokumentar og fiksjon, og det er aldri helt godt å si om de håpløse skuespilleraspirantene er seg selv, spiller seg selv eller noe midt i mellom.

Mike Otts forunderlige hybridfilm følger fem unike individer i jakten på den store skuespillerdrømmen. Disse unge håpefulle er alle på grensen til å være hjemløse, enkelte av dem har ikke jobbet på flere år, og én søker desperat deltidsjobb på Taco Bell – eller var det Del Taco? Men til tross for denne høyst påtakelige mangelen på fremgang, øves det allerede på Oscar-taler. Auditions etter auditions, nedtur etter nedtur – ingen realitetsorientering kan kue denne gjengen med ambisiøse utskudd. Og selv om de bor geografisk nært Hollywood er de allikevel langt, langt unna rikdom og anerkjennelse. Hvor langt er de villige til å gå for få oppfylt drømmen om å bli berømt?

Regi

Mike Ott (USA) Filmografi: ANALOG DAYS (2006), LITTLEROCK (2010), PEARBLOSSOM HIGHWAY (2012), LAKE LOS ANGELES (2014), ACTOR MARTINEZ (2016)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}