BIFF 2010

Castaway on the Moon

2009 • 1t 56m • Sør-Korea

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Kimssi pyoryugi
Regi
Hae-Jun Lee
Robinson Crusoe – midt i storbyen

Kim er lei av jobben, kjærlighetslivet, internett, mobiltelefoner og ikke minst – av storbyen. Han velger å gjøre slutt på det hele ved å hoppe i Han-elven, men ender opp strandet på en øy midt i elveløpet en liten svømmetur unna sivilisasjonen. Desverre kan ikke Kim ikke svømme, han har, i likhet med alle andre storbymennesker, generelt svært slette overlevelsesevner. Det som begynner som en humoristisk skildring av fremmedgjøringen i de overfylte asiatiske storbyene, utvikler seg raskt til en moderne variant av fortellingen om Robinson Crusoe. Kim finner seg etterhvert til rette på den lille øya, hvor alt søppelet og avfallet som flyter inn på stranden blir brukt som mat, klær og husly. Men Kim er ikke så alene som han tror. Fra en leilighet observerer en merkelig jente utkledt som en astronaut alt han foretar seg gjennom et teleskop.

CASTAWAY ON THE MOON er en klassisk asiatisk kjærlighetshistorie om to ensomme sjeler som finner hverandre i en verden ingen av dem trives i.

Regi

Hae-Jun Lee er en sørkoreansk regissør og manusforfatter som regisserte sin første spillefilm LIKE A VIRGIN –  en komedie om kjønnsskifte, wrestling og Madonna – i 2006. CASTAWAY ON THE MOON er hans andre spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}