BIFF 2012

Charles Bradley: Soul of America

2012 • 1t 15m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Charles Bradley: Soul of America
Regi
Poull Brian
Håp, drømmer og soulmusikk.

Charles Bradley har levd et liv i fattigdom. Han har tidvis levd på gata, hatt strøjobber som kokk og James Brown-imitator, og forsørget sin gamle mor. Samtidig har han hele sitt liv drømt om noe tilsynelatende uoppnåelig: Å slå gjennom som soloartist. Det kan fort fremstå som håpløst å satse på en musikalsk karriere i en alder av 62 år, men plateselskapet Daptones oppdager Bradleys talent og tror på han som artist.

Dokumentaren forteller historien om månedene rundt plateslippet. Vi følger Bradley på turné som oppvarmer for Sharon Jones, i leiligheten der han bor med en papegøye, og når han lager middag til sin mor. Bradley viser utrolig mye kjærlighet til livet og til alle han møter – til tross for at han så langt har møtt mye motgang. Albumet No Time for Dreaming ble gitt ut i 2011 til strålende kritikker. Gjør deg klar til en musikalsk filmopplevelse og til å bli kjent med denne nye, gamle soul-yndlingen som sjarmerte publikum i senk på både Bergenfest og Øyafestivalen i sommer.

Regi

Dokumentaren om Charles Bradley er POULL BRIANs debut som langfilmregissør. Han har også regissert reklame, kortfilm og musikkvideoer og det var faktisk under innspillingen av musikkvideoen til singelen The World (Is Going Up In Flames) han først møtte Charles Bradley.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}