Chasing Madoff

Det finnes ingen tilgjengelige visninger
Fra uanselig finansanalytiker til lovløs etterforsker

Bernard Lawrence Madoff er en amerikansk tidligere aksjemegler, foretningsmann, investor, investeringsrådgiver og pengeflytter. Han var blant toppmennene på NASDAQ-børsen og har innrømt å ha lurt klienter til å gjøre meningsløse investeringer. CHASING MADOFF forteller historien om Harry Markopolos og hvordan han og hans lag av etterforskere strevde i ti år for å avsløre sannheten bak den beryktede Madoffskandalen.

I løpet av den tiårige etterforskningen satte Markopolos sammen et langt kjede av hvitsnippsforbrytere – bankfolk, politimenn og håndlangere – alle knyttet til Madoffs svindel. Til tross for risikoen som var forbundet med å rote i en slik sak forfulgte Markopolos og hans lojale partnere den skremmende sannheten. Markopolos stod overfor en avsløring som var for stor til å fatte for mange. Idet ingen trodde på ham ble han satt i en situasjon hvor han fryktet for livet sitt og for sikkerheten til sin egen familie.

Regi

Jeff Prosserman leder og eier Gusto Goods, et New York- og Torontobasert produksjonsselskap som spesialiserer seg på sosialt bevisste filmer. Han skrev, produserte og regisserte CHASING MADOFF, som hadde premiere i konkurranseprogrammet ved Amsterdam internasjonale dokumentarfilmfestival i 2010. Før han etablerte Gusto Goods var Prosserman ansatt ved det interaktive reklamebyrået Poke New York. Han holder for tiden på å utvikle en rekke spille- og dokumentarfilmprosjekter, samt innhold til interaktive dupeditter.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}