2018 • 1t 18m • Canada / Chile

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Språk
spansk/engelsk/fransk
Undertekster
delvis engelsk
Regi
Alison McAlpine
Manus
Alison McAlpine
Foto
Benjamin Echazarreta
Produsent
Executive Producer: Carmen Garcia/Producer: Alison McAlpine/Co-Producer: Paola Castillo/Producer (Marketing/Distribution): Sean Farnel
Mingle with the Universe

Atacama-ørkenen nord i Chile er verdens aller tørreste ørken, og takket være klimaet og den minimale lysforurensningen er den et ideelt sted å observere og forske på himmellegemene. CIELO er en poetisk og billedskjønn hyllest til himmelen og alt den representerer for forskerne, innbyggerne og de tilreisende som har funnet sin vei ut i ørkenen. Deres historier vitner om et sted som er rikt på både historie, vitenskap og folketro.

Regissør Alison McAlpines utforsking av livet i Atacama-ørkenen gir oss innpass i et miljø der det å filosofere over det ukjente og det uendelige er en del av hverdagen. Takket være mystiske og majestetiske bilder og en svært stemningsfull lyddesign blir publikum totalt oppslukt av ett av de vakreste ørkenområdene i verden og en himmel som tvinger oss til å reflektere over hvor små vi er i den store sammenhengen. CIELO balanserer på en fin linje mellom poetiske, mytiske, filosofiske og vitenskapelige tilnærminger til spørsmålet om menneskelig eksistens og livet på jorda.

Regi

Alison McAlpine (Canada) Filmografi: SECOND SIGHT (2009)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}