BIFF 2011

Conan O'Brien can't stop

2011 • 1t 29m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Conan O'Brien Can't Stop
Språk
Engelsk
Regi
Rodman Flender
Foto
Rodman Flender
Produsent
Rachel Griffin, Gavin Polone
På veien med Team CoCo

Conan O'Brien fikk jobben han hadde drømt om hele sitt liv; han ble programleder for USAs mest ikoniske TV-program The Tonight Show. Så, etter noen måneder bestemte sjefene hans seg for at han ikke trakk nok seere, og besluttet å hente inn igjen mannen O'Brien i sin tid tok over for. En slik opplevelse kan være tung nok å bære, men når den attpåtil utspiller seg i full offentlighet, skal det godt gjøres å ikke la seg prege av det.

For ikke å bli sittende hjemme og sture, la O'Brien derfor ut på The Legally Prohibited From Being Funny On Television Tour. CONAN O'BRIEN CAN'T STOP dokumenterer denne turneen. Den viser en komiker som er sterkt preget av det han vært igjennom, og som akkurat derfor er fast bestemt på å gå ut og vise det amerikanske folk hva han er i stand til – én mellomstor by av gangen. Filmen er på én og samme tid ærlig, underholdende, avslørende og ustyrtelig morsom. Her er din sjanse til å bli med Team CoCo på turné!

Regi

Innen film og fjernsyn er Rodman Flender en mann med mange hatter, kreditert som regissør, produsent, manusforfatter, klipper og fotograf på en rekke produksjoner. De siste ti årene har han viet mye tid til fjernsynsproduksjon, men regisserte også sin første dokumentar LET THEM EAT ROCK (2004). Han er nå aktuell med sin andre, CONAN O'BRIEN CAN'T STOP.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}