CONCUSSION er en utradisjonell karakterstudie av en kvinne s..." /> CONCUSSION er en utradisjonell karakterstudie av en kvinne s..."/> CONCUSSION er en utradisjonell karakterstudie av en kvinne s...">
BIFF 2013

Concussion

2013 • 1t 36m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Concussion
Språk
Engelsk
Undertekster
Ingen
Regi
Stacie Passon
Manus
Stacie Passon
Foto
David Kruta
Produsent
Rose Troche
Seksuell selvrealisering og andre symptomer på hjernerystelse

Abby lever den moderne amerikanske drømmen. Hun er interiørdesigner, mor til to barn og godt gift – med en kvinne. Abbys prioriteringsliste blir brått endret da et av parets barn ved et uhell, men med stor kraft, slår Abby i hodet med et balltre. Etter denne hendelsen finner hun ut at hun ikke orker mer av det stillestående forstadslivet, hvor et slag til hodet er omtrent så spennende livet blir. Hun bestemmer seg for å gjøre om på arbeidssituasjonen og livets spenningskurve generelt, og kjøper en leilighet på Manhattan som hun bestemmer seg for å pusse opp. Mens hun gjør dette inviterer hun et bredt spekter av kvinner til å ha sex med henne – mot betaling. Hun står til tjeneste for både jomfruelige ungpiker som leter etter sin første lesbiske opplevelse og erfarne, selvforsørgende forstadskvinner som henne selv.

CONCUSSION er en utradisjonell karakterstudie av en kvinne som forlater et trygt og ordinært liv til fordel for noe mer tilfredsstillende, men samtidig risikabelt. For hva betyr til syvende og sist mest for Abby – familien eller selvrealiseringen?

Regi

CONCUSSION er regissør Stacie Passons første film. Den hadde premiere under årets Sundance Film, og vant en Teddy Award under årets filmfestival i Berlin. Passon skal ha fått inspirasjon til filmen da hun selv ble sendt på sykehus etter at hennes egen sønn hadde kastet en baseball på henne. Før CONCUSSION jobbet hun som regissør og produsent av reklamefilmer.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}