2004 • 1t 40m • Canada / Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
CQ2 (Tout près du sol)
Regi
Carole Laure

CQ2 – eller Seek You Too – er en kvinnefilm i ordets beste betydning. Bare en kvinnelig regissør kan beskrive en ung kvinnes vei inn i de voksnes rekker med en slik grad av intimitet og følelser. Historien er fortalt på en inkluderende måte som også inviterer menn til å få mye ut av den – og de har godt av å se den!

Den er vakkert filmet i og rundt Montréal og forteller historien om en jente som søker nærhet og kjærlighet, samtidig som hun er en forvirret, sint og redd tenåring. Det minste hint fra en mann får henne til å tenne på alle plugger. Hun søker trøst hos to voksne kvinner som blir hennes venninner. Den unge kvinnens eneste nære mannlige venn er danseinstruktør. En klok film.

Regi

Carole Laure (f. 1951) er fra Montréal. Hun var lærer før hun ble skuespiller. Hun fikk sin første filmrolle i MIN BARNDOM I MONTRÉAL av Jean Chabot. Hun ble snart en stjerne i kanadisk film takket være sin utstråling og skjønnhet, noe som ikke minst skyldes hennes indianergener. Hun har til nå spilt i et førtitalls filmer og har i tillegg til CQ2 regissert filmen LES FILS DE MARIE (2002). Hun er også en habil sangerinne og har utgitt flere CD-er.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}