BIFF 2008

Crawford

2008 • 1t 14m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Crawford
Regi
David Modigliani
1999: Den lille byen Crawford i Texas har 705 innbyggere og én amerikansk presidentkandidat

I 1999 kjøpte daværende presidentkandidat og nåværende president George W. Bush en ranch i den lille byen Crawford i Texas. I et forsøk på å underbygge sitt folkelige cowboy-image erklærte George Bush Crawford for sitt andre hjem ved siden av Det hvite hus. Men ikke alle innbyggerne i Crawford er like fornøyde med den nye naboen de har fått, og etter hvert blir det vanskelig å skjule de åpenbare konfliktene i det lille samfunnet.

I CRAWFORD skildrer regissør David Modigliani de mange utilsiktede, uheldige og komiske konsekvensene av Bushs inntog i den lille byen, med alt hva det innebærer av byggeboom, medieoppmerksomhet og stadig hyppigere forsøk på å få Crawfords innbyggere til å innrette seg etter Bush-administrasjonens politikk. Crawfords skjebne har mange og åpenbare paralleller til utviklingen i USA som sådan, og CRAWFORD, TEXAS fungerer som en både humoristisk og alvorlig metafor for hva som har skjedd med verdens eneste nåværende supermakt etter åtte år under den dynamiske duoen Bush & Cheney.

Regi

David Modigliani er utdannet ved Harvard og University of Texas i Austin. Han har arbeidet med både film og teater og avsluttet nylig sin treårige stipendperiode ved Michener Center for Writers med Austin-oppsetningen av sitt skuespill WIRELESS-LESS. CRAWFORD, TEXAS er hans første helaftens film.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}