BIFF 2010

Cyrus

2010 • 1t 32m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Cyrus
Regi
Jay & Mark Duplass
John møter drømmekvinnen. Så møter han sønnen hennes…

I CYRUS møter vi John som syv år etter han ble skilt fra kona fortsatt ikke har maktet å lappe sammen livet sitt igjen. Han lever et liv preget av latskap, apati og en manglende tro på at det finnes noen vei ut av elendigheten. Men etter at ekskona mot hans vilje drar ham med på en fest, møter han den usannsynlig vakre, intelligente og, ikke minst, interesserte Molly. De to finner raskt tonen, og i et par dager later Johns liv til å være snudd fullstendig på hodet. Og akkurat da ting begynner å fremstå som litt for perfekte, møter han for første gang Mollys voksne sønn Cyrus.

Med CYRUS har brødrene Duplass laget en film som blander humoren og den improviserte stilen vi kjenner fra filmer laget av Judd Apatow og hans likesinnede med Woody Allens klassiske metode for bruk av humor som et middel til å snike dramatiske elementer inn bak publikums forsvarsverker. Resultatet er en film som er like morsom og avslappet som den er vakker.

Regi

Brødrene Jay og Mark Duplass samarbeider om å regissere, produsere og skrive manus, og regnes blant grunnleggerne av undersjangeren mumblecore. Brødrene fikk en vaskekte indiehit med relasjonsdramaet THE PUFFY CHAIR i 2005. Med denne beskjedne suksessen under beltet laget de to deretter den sjangerforvirrede BAGHEAD (2008), før de sammen med John C. Reilly, Jonah Hill og Marisa Tomei utviklet CYRUS. Brødrene holder for tiden på med etterarbeid på sin fjerde spillefilm JEFF WHO LIVES AT HOME.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}