BIFF 2007

Dårlige vaner

2007 • 1t 38m • Mexico

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Malos hábitos
Regi
Simón Bross
Sammenviklede historier om misbruk, utroskap og anoreksi rundt en familie i Mexico by

Spiseforstyrrelser er fellesnevneren i en dysfunksjonell familie med en besatt mor og en far med en ustanselig appetitt. Det modige dramaet DÅRLIGE VANER er gjennomsyret av grov overspising og spisevegring om hverandre, og regnet som styrter ned ligner en fånyttes syndeflod som ikke kan vaske bort de skitne ugjerningene vi er vitner til. Fråtsing, sulteforing og asketisk livsførsel flettes sammen med nennsom hånd.

DÅRLIGE VANER har humor og ironi, men er mest av alt en fengslende og fyndig sammenveving av uspiselige karakterer. Det presise visuelle uttrykket støttes av glimrende skuespillere som passer perfekt i sine roller. Man får en klaustrofobisk følelse av det visuelle i den dekadente historien og religiøs famling i fornektelse av problemer levner lite håp om noen fullkommen renselsesprosess. Filmen vant prisen for beste meksikanske film ved Guadalajara internasjonale filmfestival i år.

Regi

Simón Bross er den mestvinnende regissøren i latinamerikansk reklamefilmhistorie og har produsert filmer som QUIÉN DIABLOS ES JULIETTE og FREE TIBET. DÅRLIGE VANER er hans spillefilmdebut i registolen.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}