2011 • 1t 26m • Sveits

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Darwin
Regi
Nick Brandestini
Et glimt inn i en forlatt del av USA

Helt i enden av en nedslitt vei i Death Valley, California, ligger Darwin - en by som hadde sin storhetstid under gullrushet på 1800-tallet. På denne tiden var byen preget av lovløshet og et farlig rykte, men i dag er det bare 35 innbyggere igjen. I denne dokumentaren får vi et innblikk i livet til de resterende innbyggerne som lever der og hvordan de forholder seg til omverdenen og hverandre. Darwin har for dem blitt et sted de kan trekke seg tilbake, hvor trøblete fortid ikke spiller noen rolle - Darwin aksepterer dem for hvem de er i dag.

I DARWIN åpner regissør Nick Brandestini en dør inn til en forlatt og unik del av USA, og forteller om innbyggernes levemåte i en by uten jobber, barn eller myndigheter, og med en amerikansk militærbase som tester hemmelige våpen som nærmeste nabo. Dette gjør han med en sikker kameraføring som gir plass til både de unike karakterene vi møter, men også til det helt spesielle, øde landskapet som omgir Darwin.

Regi

Nick Brandestini (f. 1975) er en dokumentarfilmskaper basert i Zurich. DARWIN er hans tredje dokumentar, tidligere har han laget RETURN TO FLORENCE (2006) om unge amerikanske og britiske kunststudenter som studerer ved en ukonvensjonell kunstskole i Firenze, samt H.R. GIGER’S SANCTUARY (2007), et portrett av kunstneren H.R. Giger, skaperen av Ridley Scott’s ALIEN.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}