BIFF 2007

Day Watch

2005 • 2t 11m • Russland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Day Watch
Språk
Russisk
Regi
Timur Bekmambetov
Produsent
Konstantin Ernst, Anatoly Maximov
Intens fantasy-action – Russlands største publikumsuksess!

Dette er oppfølgeren til den visuelt eksplosive NIGHT WATCH som gikk på BIFF i 2005. I DAY WATCH er ingenting som du forventer – alt er snudd på hodet, forvridd, mørkt og sært. Det er en høyst moderne fortelling om kampen mellom det gode og det onde – og alt midt i mellom. Vi befinner oss i et Moskva som er befolket av en mennesker med overnaturlige krefter. De er delt inn i to fraksjoner, de "mørke" og de "lyse". De har en skjør fredsavtale, men den ble brutt i den forrige filmen, og konflikten trappes opp. Den noe uerfarne Anton er de lyses beste håp – sønnen hans er gått over til de mørke, som planlegger å utnytte guttens ekstreme evner til maktovertagelse.

Ikke vær redd hvis du ikke har sett den første filmen – her trenger man ikke terpe på storyen for å klare å engasjere seg. Vi får se ypperlig kinetisk action som henter av alt moderne filmteknologi kan få til. Det er en svimlende, forvirrende, spennende og ekstremt engasjerende reise gjennom et fascinerende magisk univers.

Regi

Timur Bekmambetov er ansett som Russlands ledende regissør innen reklamefilm og popmusikk. Etter utdannelsen ved teaterskolen Ostrovskij i Tasjkent, arbeidet Bekmambetov en periode som set designer på teateret i Ilkhom, før han begynte i Uzbekfilm. Han regisserte sin første reklamefilm i 1989, og har siden laget mer enn 500 filmer for alt fra Pepsi til Daewoo, for disse har Bekmambetov mottatt flere internasjonale reklamepriser. NIGHT WATCH-filmene har blitt et stort fenomen i Russland, og DAY WATCH slo alle salgsrekorder.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}