BIFF 2010

delillos - Hjernen er alene i Operaen

2010 • 1t 40m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
delillos - Hjernen er alene i Operaen
Regi
Nicolai Sørensen
Ingen er alene i Operaen

På 80-tallet utgjorde deLillos sammen med Raga Rockers, Dum Dum Boys og Jokke & Valentinerne norsk rocks fire store. Og der de tre andre bandene enten la opp eller tok lengre pauser, sluttet deLillos aldri å være store. Med sin umiskjennelige vokal og unike meloditeft, står Lars Lillo-Stenberg & Co. bak en av de stolteste discografiene i norsk populærmusikk, og utgjør et slags bindeledd mellom folkekjære artister som Lillebjørn Nilsen og den bølgen de selv slo igjennom som en del av. 6. desember ifjor feiret bandet 20-årsjubileum for sin kanskje aller høyst elskede plate – "Hjernen er alene" – med en konsert i Operaen hvor de foran et forventningsfullt og entusiastisk publikum spilte seg gjennom hele platen fra start til slutt.

HJERNEN ER ALENE dokumenterer denne seansen, og viser oss et band som 20 år etter dette mesterverket fortsatt strutter av sofistikert spilleglede og vitalitet. Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å se filmen på kino!

Regi

Nicolai Sørensen er en norsk regissør og flerkameraprodusent som siden slutten av 90-tallet har jobbet i NRK, hovedsakelig tilknyttet musikkredaksjoner som "U:Musikk", "Lydverket" og P3. Han har siden 2001 produsert en rekke musikkdokumentarer for fjernsyn med blant andre artister som U2, Metallica & David Bowie, og ca 25 konserter for Lydverket Live fra landets største rockefestivaler med norske og internasjonale band. Hadde i 2004 regi på konsertfilmen DUM DUM BOYS I DØDENS DAL.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}