DESHORA er et velspilt og innsiktsfullt trekantdrama om fast..." /> DESHORA er et velspilt og innsiktsfullt trekantdrama om fast..."/> DESHORA er et velspilt og innsiktsfullt trekantdrama om fast...">
BIFF 2013

Deshora

2013 • 1t 42m • Argentina / Colombia / Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Deshora
Språk
Spansk
Undertekster
Engelsk
Regi
Bárbara Sarasola-Day
Manus
Bárbara Sarasola-Day
Foto
Lucio Bonelli
Produsent
Bárbara Sarasola-Day, Federico Eibuszyc
En fetter til besvær

Ekteparet Helena og Ernesto driver en tobakksplantasje i et avsidesliggende fjellområde nordvest i Argentina. Forholdet mellom de to har lenge vært skrantende, og når Helenas fetter Joaquin kommer på besøk settes ekteskapet virkelig på prøve. Joaquin gjør ingen forsøk på å skjule sine følelser for Helena, men selv om hun umiddelbart slår det hele fra seg, må hun til slutt innrømme at den unge mannen vekker visse lengsler i henne. Og etter hvert som Ernesto og Joaquin utvikler et svært nært forhold, kompliseres situasjonen ytterligere.

DESHORA er et velspilt og innsiktsfullt trekantdrama om fastgrodde mellommenneskelige relasjoner som forstyrres av krefter utenfra. I likhet med flere andre argentinske regissører, gjør Bárbara Sarasola-Day god bruk av landets vakre og særegne natur. Det frodige landskapet danner en sensuell ramme rundt denne uforutsigbare fortellingen om tre mennesker hvis selvforståelse utfordres av forbudte følelser og lyster.

Regi

BÁRBARA SARASOLA-DAY er en argentinsk filmregissør. Hun har arbeidet i filmindustrien siden 2000, og kortfilmen EL CANAL (2005) er blitt vist ved filmfestivaler over hele verden. DESHORA er hennes første langfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}