BIFF 2001

Dinner Rush

2000 • 1t 40m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Dinner Rush
Språk
Engelsk
Regi
Bob Giraldi
Manus
Rick Shaughnessy, Brian S. Kalata

Her er handlingen lagt til New York, midt i TriBeCa-området, hvor tragedien slo til for fullt nå i september. DINNER RUSH er en sjelden perle av en film, takket være et godt manus, utsøkt kameraføring og solide skuespillere. Jovisst handler det om mafiabusiness, men først og fremst er DINNER RUSH en hyllest til italiensk mat, kokkefaget og de som ellers setter sin ære i å drive gourmetrestaurasjon til fingerspissene. Du merker øyeblikkelig at dette er en film som er laget med stor innlevelse og kjærlighet. En film vi er stolt av å kunne presentere som en av våre helt spesielle oppdagelser fra det siste året.

I løpet av en meget hektisk kveld møter vi en rekke ulike og fargerike mennesker som har tilhørlighet til restauranten, enten på kjøkkenet eller som gjester. Blant disse er restaurant-kritikeren Jennifer Freeley, den pretensiøse kunsthandleren Fitzgerald og et par uinnbudte mafiabøller fra Queens! Louie Cropa har nemlig ikke bare "forbindelser" i kulinariske kretser, men driver også med gambling-virksomhet.

Filmen er en hyllest til italiensk mat, kokkefaget og de som ellers setter sin ære i å drive gourmet-restaurasjon til fingerspissene - og attpåtil med en mafiahistorie til dessert!

Regi

Bob Giraldi er rundt 60 år gammel. Han har laget mer enn 2500 reklamefilmer og vunnet mer enn 500 større priser for disse. Hans arbeider finnes på permanent utstilling i Museum of Modern Art og er innlemmet i New York Art Director's Hall of Fame. Videre er Giraldi blitt legendarisk som mannen bak musikkvideoen "Beat it" med Michael Jackson, en av mange musikkvideoer han har hatt regien på. I tillegg er han partner i 12 restaurantbedrifter, flere av dem på Manhattan.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}