BIFF 2005

Domino

2005 • 2t 04m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Domino
Språk
Engelsk
Regi
Tony Scott
Manus
Richard Kelly, Steve Barancik
Foto
Dan Mindel
Produsent
Samuel Hadida, Tony Scott
Se opp for DOMINO! En varslet ny kultfilm på linje med FIGHT CLUB.

Som datter av den respekterte skuespilleren Lawrence Harvey og modellen og selskapsløven Paulene Stone, ble Domino Harvey født inn i en verden av rikdom, glamour og privilegier – en livsstil som overhodet ikke interesserte henne. Helt fra barnsben av gjorde Domino opprør mot konvensjonene og jetsetlivet. Ingenting kunne kue hennes glødende natur: ingen kostskole, ikke vennskap og slett ikke morens snobbete miljø. Ikke før hun snublet over et jobbseminar for dusørjegere i Los Angeles, fant hun noe som kunne tilfredsstille hennes sug etter spenning.

Filmen, en blanding av action, thriller, komedie og drama, er basert på den sanne historien om modellen som begynte å jakte på samfunnets verste skurker. I rollen som den vakre, ville Domino finner vi Keira Knightley fra blant annet PIRATES OF THE CARIBBEAN. Med seg på laget har hun gamle stjerner som Christopher Walken og Mickey Rourke.

Regi

Tony Scott (f. 1944) debuterte som regissør 1983 med den moderne vampyrhistorien THE HUNGER. De neste årene lagde han TOP GUN (1986), BEVERLY HILLS COP II (1987) og DAYS OF THUNDER (1990). Alle ble store kassasukesser. Etter dette fulgte den kritikerroste TRUE ROMANCE (1993). Tony Scott har fortsatt å regissere kommersielle suksesser med stort hell. Det siste tiåret har han blant annet lagd CRIMSON TIDE (1995), THE FAN (1996), ENEMY OF THE STATE (1998) og MAN ON FIRE (2004).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}