BIFF 2008

Downloading Nancy

2008 • 1t 30m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Downloading Nancy
Regi
Johan Renck
Sex, løgner og internettdating

Nancy er en ulykkelig og selvdestruktiv husmor som glir stadig dypere ned i den store avgrunnen. Forholdet til ektemannen er dødt og preget av gledesløs rutine. Nancy forsøker å løse sine problemer ved å hengi seg til nettflørting. Etter hvert får hun kontakt med den mystiske Louis. De møtes og utvikler et voldelig forhold, som på tross av sin destruktive karakter, later til å fylle et tomrom i Nancys forkrøplede følelsesliv. Det Louis ikke vet, er at Nancy ikke bare er ute etter en affære, hun vil ha ham til å drepe henne. Men forholdet skal vise seg å by på overraskelser som ingen av dem hadde regnet med.

DOWNLOADING NANCY er et originalt og medrivende psykologisk drama, utsøkt fotografert av den legendariske fotografen Christopher Doyle, som blant annet er kjent for sitt samarbeid med Wong Kar-Wai. Johan "Stakka Bo" Renck beviser med sin spillefilmdebut at han kan mer enn å lage reklamefilm og musikkvideoer.

Regi

Under artistnavnet Stakka Bo fikk svenske Johan Renck (f. 1966) i 1993 en internasjonal kjempehit med låten "Here We Go Again". Etter å ha lagt musikken på hylla, skapte han seg et navn som en av verdens mest ettertraktede regissører av reklamerfilmer og musikkvideoer, med klienter som Nike, Levi's, Mercedes, Dom Perignon, H&M, Kylie Minogue, New Order, Madonna, Libertines og The Streets. DOWNLOADING NANCY er hans første spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}