BIFF 2015

Dreamcatcher

2015 • 1t 38m • USA / Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Dreamcatcher
Språk
engelsk
Undertekster
uten
Regi
Kim Longinotto
Foto
Kim Longinotto
Produsent
Lisa Stevens, Teddy Leifer
Pimpin' Ain't Breezy

Den prostituerte Brenda «Breezy» Myers-Powell trodde lenge hun hadde kontroll over sitt eget liv - et liv som allerede i tenårene bestod av dop og prostitusjon. Men etter å ha våknet på sykehus etter en alvorlig voldsepisode bestemte hun seg for å forandre på det som hadde vært hennes hverdag i 25 år. I dag er Brenda en inspirasjon for de utallige kvinnene som ønsker seg et bedre liv, og første skritt på veien er å slutte å selge kroppene sin.

I DREAMCATCHER får vi høre den sterke historien om hvordan Brenda havnet på skråplanet, og hvordan hun senere bygget seg opp til å kunne bli et forbilde for andre. Her får vi innblikk i syklusen av forsømmelse, vold og utnyttelse som hvert år sender tusenvis av jenter helt ned i fjortenårsalderen i prostitusjon. For mens storsamfunnet velger å overse disse kvinnenes skjebne, stiller Brenda opp med empati, sjarm og sin egen dramatiske og imponerende livshistorie.

Regi

Kim Longinotto (Storbritannia, 1952) Filmer i utvalg: SALMA (2013), PINK SARIS (2010), SISTERS IN LAW (2005) og GAEA GIRLS (2000)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}