Ved første øyekast har plottet i DRINKING BUDDIES mye til fe..." /> Ved første øyekast har plottet i DRINKING BUDDIES mye til fe..."/> Ved første øyekast har plottet i DRINKING BUDDIES mye til fe...">
BIFF 2013

Drinking Buddies

2013 • 1t 30m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Drinking Buddies
Språk
Engelsk
Undertekster
Ingen
Regi
Joe Swanberg
Manus
Joe Swanberg
Produsent
Ashley Bernon
Humla suser og noe er i gjære

Kate og Luke arbeider sammen på et mikrobryggeri i Chicago. De er gode venner, og arbeidsdagene består av vitsing, flørting og øldrikking. Den romantiske spenningen mellom de to er åpenbar, men uheldigvis er de begge forpliktet på hver sin kant. Og når Kate, Luke og kjærestene Chris og Jill bestemmer seg for å dra på hyttetur sammen, blir det etter hvert umulig å unngå elefanten i rommet.

Ved første øyekast har plottet i DRINKING BUDDIES mye til felles med det vi finner i utallige romantiske komedier fra Hollywood. Men Joe Swanbergs film er ikke på langt nær like klisjéfull som utgangspunktet skulle tilsi. Swanberg har skapt seg et renommé som en av mumblecore-sjangerens ledende skikkelser, og man kan dra klare linjer fra hans tidligere filmers uanstrengte dialog og utforskning av hverdagssituasjoner og relasjoner. Mange omtaler DRINKING BUDDIES som hans første store gjennombrudd, og han fremviser her en nyvunnet modenhet, godt hjulpet av perfekt utvalgte skuespillere i hva som er en usedvanlig observant film om vennskap og kjærlighet, og den utrygge gråsonen imellom.

Regi

JOE SWANBERG er kjent som skaperen av en rekke lavbudsjettfilmer hvis særmerke er en omfattende bruk av improvisasjon. Han er regnet som en sentral figur innen mumblecore-bevegelsen, og filmene hans snor seg ofte rundt temaer som relasjoner, sex, teknologi og filmmediet i seg selv.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}