2009 • 1t 31m • Østerrike / Luxemburg

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Dust
Regi
Max Jacoby
Et billedskjønt postapokalyptisk, incestuøst ménage à trois

Tvillingsøsknene Elias og Elodie bor sammen i sine foreldres forlatte herregård i en postapokalyptisk verden hvor så godt som alle mennesker har forsvunnet fra jordens overflate. I motsetning til de fleste postapokalyptiske fremtidsscenarier presenterer DUST oss for en billedskjønn og fruktbar verden, hvor de to tvillingene lever i harmoni med sine omgivelser. Harmonien forstyrres dog en dag når den mystiske og hardt skadde Gabriel dukker opp. Ikke bare utvikler Gabriel raskt en sterk fascinasjon for Elodie; når søsknene undersøker bagasjen hans finner de også en pistol.

I takt med at tiltrekningen mellom Gabriel og Elodie vokser seg stadig større, skaper det splid mellom de to tvillingene. Elias stoler ikke på Gabriels historie om hvem han er og hvor han kommer fra. Elodie kjemper mot driftene som truer med å ta overhånd, samtidig som hun kjemper for å redde forholdet til broren. DUST er et billedskjønt og foruroligende kammerspill satt til en verden uten mennesker.

Regi

 Max Jacoby  1977) er en Luxemburgersk regissør og manusforfatter. Han lagde kortfilmen THE LODGE, med Eve Best i hovedrollen, i 2003. Hans neste film, BUTTERFLIES (2005), var en filmatisering av en novelle av Ian McEwan og vant, blant annet, Prix UIP for beste europeiske kortfilm i Venezia. Filmen var også nominert til European Film Awards i 2005. DUST er hans første helaftens spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}