Selv om ELAINE STRITCH: SHOOT ME på mange måter er et solosh..." /> Selv om ELAINE STRITCH: SHOOT ME på mange måter er et solosh..."/> Selv om ELAINE STRITCH: SHOOT ME på mange måter er et solosh...">
BIFF 2013

Elaine Stritch: Shoot Me

2013 • 1t 20m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Elaine Stritch: Shoot Me
Språk
Engelsk
Undertekster
Ingen
Regi
Chiemi Karasawa
Manus
Chiemi Karasawa
Produsent
Chiemi Karasawa
Møt din nye favorittdiva

For de fleste nordmenn – og da ikke minst den yngre garde – er Elaine Stritch best kjent for sin rolle som Jack Donaghys demoniske mor i tv-serien «30 Rock». Men den 88 år gamle broadwaylegenden er langt mer enn som så, og i denne umiddelbart sjarmerende dokumentarfilmen byr regissør Chiemi Karasawa på et åpenhjertig møte med en skuespiller som har vært gjennom det meste livet har å by på. For det er ikke bare rolleprestasjonene som gjør Stritch til et subjekt verdig en dokumentar - den både bestemte og bastante damen er nemlig hva amerikanerne ynder å kalle en «larger-than-life character».

Selv om ELAINE STRITCH: SHOOT ME på mange måter er et soloshow, møter vi en rekke av hennes venner, kolleger og tidligere samarbeidspartnere. Tina Fey, James Gandolfini, Alec Baldwin og Nathan Lane er bare noen av de kjente fjesene som hyller den aldrende skuespillerinnen og hennes ikke ubetydelige divanykker. For som Fey sier det: Å jobbe med Elaine Stritch er riktignok utmattende – men det er alltid verdt det.

Regi

CHIEMI KARASAWA har produsert flere prisbelønnede dokumentarfilmer. Med ELAINE STRITCH: SHOOT ME (2013) gjør hun sin debut som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}