BIFF 2003

Elsk meg om du tør!

2003 • 1t 34m • Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Jeux d'Enfants
Språk
Fransk
Regi
Yann Samuell
Manus
Yann Samuell
Foto
Antoine Roch
Produsent
Christophe Rossignon

Møt Julien og Sophie: to åtte år gamle bestevenner, sjarmerende tøysekopper - og hakket før psykotiske. Samme dag som det går opp for Julien at hans mor er dødssyk, gjennomfører han et utspekulert stunt mot klassekameratene som har plaget Sophie. Det bli starten på et noe spesielt spill, der de to gjennom tiår forsøker å utkonkurrere hverandre med stadig mer vågale og dristige påfunn. De er ustoppelige - akkurat som kjærligheten mellom dem. Selv om de er svært forskjellige, og selv om de har forhold hver på sin kant gjennom tenårene, er det aldri noen tvil om at de er ment for hverandre.

Samuells bakgrunn innen billedkunst kommer tydelig frem gjennom kamera- og fargebruken, og filmens fantasisekvenser. LOVE ME IF YOU DARE er en fantastisk hyllest til kjærligheten.

Regi

Yann Samuell (født 1965) studerte film ved Conservatoire Libre du Cinéma Français in Paris. Han har arbeidet som animatør, illustratør, storyboardtegner, dramatiker og teaterinstruktør. Tilsammen står han bak seks kortfilmer: AUBE (1986), À PROPOS DE LA CRISE (1993), MANO A MANO (1995), 1587 (1996), CATA-CLYSM (1998) og TEDDY (1998). JEUX D’ENFANTS (2003) er hans spillefilmdebut.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}