BIFF 2002

Elsker deg for evig

2002 • 1t 52m • Danmark

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Elsker dig for evigt
Språk
Dansk
Regi
Susanne Bier
Manus
Anders Thomas Jensen etter en idé av Susanne Bier
Foto
Morten Søborg
Produsent
Vibeke Windeløv, Peter Aalbæk Jensen

Hva skjer når alt det vi tar for gitt forsvinner, når fremtiden med ett står uforutsigelig foran oss, og vi ikke lenger har kontroll over hverdagen? Dogme-filmen ELSKER DEG FOR EVIG handler om fire mennesker og deres plutselige og uforberedte møte med livets skrøpelighet og ikke minst kjærlighetens styrke. Cecilie og Joachim er unge og forelsket. De skal gifte seg og har livet foran seg. Men så går det galt, og plutselig er alt forandret. Ikke bare for Cecilie og Joachim, men også for Marie og Niels. Marie og Niels er begge i slutten av 30-årene og lever i et lykkelig ekteskap med tre barn, men ekteskapet settes på en hard prøve da Niels forelsker seg lidenskapelig i Cecilie. Spørsmålet er om Niels og Cecilie er klare til å oppgi alt for sin kjærlighet. En ting er sikkert, ingenting blir som før…

ELSKER DEG FOR EVIG handler om å miste kontrollen, se livet i øynene og våge den store kjærligheten. Noen ganger er kjærligheten størst når man minst venter den.

Regi

Susanne Bier (1960). Uteksaminert ved regilinjen ved Den Danske Filmskole 1987. For sin eksamensfilm fikk hun førstepris ved filmfestivalen i München. Hun spillefilmdebuterte i Sverige i 1990 med FREUD FLYTTER HJEMMEFRA. Deretter fulgte dramaene DET BLI'R I FAMILIEN (1993) og PENSIONAT OSKAR (1995), som vant Montreal-festivalens kritikerpris. Thrilleren SEKTEN (1997) ble etterfulgt av de romantiske komediene DEN ENESTE ENE (1999) og LIVET ER EN SCHLAGER (2000). Susanne Bier har mottatt den danske Carl Th. Dreyer-prisen og en rekke internasjonale utmerkelser. ELSKER DEG FOR EVIG er hennes syvende spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}