ENOUGH SAID er en finstemt romantisk komedie, og en av nylig..." /> ENOUGH SAID er en finstemt romantisk komedie, og en av nylig..."/> ENOUGH SAID er en finstemt romantisk komedie, og en av nylig...">
BIFF 2013

Enough Said

1t 33m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Enough Said
Språk
Engelsk
Undertekster
Ingen
Regi
Nicole Holofcener
Manus
Nicole Holofcener
Foto
Xavier Grobet
Bittersøt midtlivskrise

Eva er en middelaldrende og fraskilt massøse. Hun mangler venner og kjærlighet i livet sitt, men opplever plutselig å få i både pose og sekk: På en fest hos noen venner møter hun Marianne, en potensiell klient og venninne. Hun møter også Albert, en sjarmerende, fraskilt mann som ønsker å møte henne igjen. Ettersom hun blir bedre kjent med begge to oppdager hun en ubehagelig, men pirrende sannhet: Marianne er Alberts ekskone. Eva står ovenfor et dilemma: Skal hun velge vennskapet med Marianne eller romansen med Albert? Eller skal hun rett og slett spille dobbelagent?

ENOUGH SAID er en finstemt romantisk komedie, og en av nylig avdøde James Gandolfinis siste filmer. Gandolfini er mest kjent for rollen som mafiabossen Tony Soprano, men viser seg her fra sin noe mykere side. Han stråler i rollen som den gode og dumsnille Albert, og bidrar til å gjøre ENOUGH SAID til en morsom og vemodig film om noen høyst feilbarlige mennesker som står midt i livet og ikke helt vet hvor de skal ta veien videre.

Regi

NICOLE HOLOFCENER (1960) er en amerikansk filmskaper. Hun har jobbet innen både film og fjernsyn og debuterte som regissør i 1996 med filmen WALKING AND TALKING. Hun har siden regissert filmer som FRIENDS WITH MONEY (2006) og PLEASE GIVE (2010).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}