EVERYBODY'S CHILD er Garry Frasers forsøk på å få livet sitt..." /> EVERYBODY'S CHILD er Garry Frasers forsøk på å få livet sitt..."/> EVERYBODY'S CHILD er Garry Frasers forsøk på å få livet sitt...">
BIFF 2013

Everybody's Child

2012 • 1t 15m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Everybody's Child
Språk
Engelsk
Undertekster
Engelsk
Regi
Garry Fraser
Manus
Garry Fraser, Lorna Hutcheon
Foto
Garry Torrance
Produsent
Aimara Reques
Den ukjente historien om Skottlands bortgjemte underklasse

Garry Fraser ønsket å lage en film om hvorfor Edinburgh ble Storbritannias HIV-hovedstad på 80-tallet, men for å fortelle denne historien måtte han også fortelle sin egen. Fraser vokste opp i en forstad til Edinburgh som var preget av en stor konsentrasjon av sosialboliger og store sosiale problemer. Som barn ble han av sine foreldre overlatt til barnevernet, hvilket i praksis betød at han vokste opp på gaten, med tunge rusmisbrukere og kriminelle som sine eneste rollemodeller.

EVERYBODY'S CHILD er Garry Frasers forsøk på å få livet sitt på rett kjøl. Samtidig som han ser filmskapergjerningen som en mulighet til å legge fortiden bak seg, er denne selvsamme fortiden uløselig knyttet til filmen han forsøker å lage. Resultatet er en åpenhjertig og tidvis overveldende ærlig dokumentar om en skotsk - og britisk - underklasse som lever under forhold som de færreste av oss ville trodd var mulig i Vesten.

Regi

GARRY FRASER er en skotskfødt regissør som regelmessig leder workshops for unge gjennom det stattsstøttede initiativet Wideo Media. Gruppen lager kortfilmer som undersøker deres egne liv i sammenheng med samfunnsspørsmål.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}