BIFF 2007

Ex Drummer

2007 • 1t 44m • Belgia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Ex Drummer
Regi
Koen Mortier
"Sort, bekmørk og langt der ute" kan med rette beskrive filmen du begir deg inn på her...

Som regissøren selv sier det: Hvert lille sted har en gjeng med idioter som strever med å nå toppen, som følger sine idoler hva gjelder dop, men som forblir tapere til deres engang så patetiske liv har nådd en ende. Alt, selvfølgelig i sann rock'n'roll-ånd.

Tre handikappede rockemusikere søker en trommeslager. Dries, en velkjent forfatter, virker som den rette mannen, hadde det ikke vært for det faktum at hans ene handikapp er at han ikke kan spille trommer. Han blir med i bandet som en perfekt og ondsinnet gud som går ned fra sitt fjell for å leke med befolkningen. Med infiltratørens ankomst begynner personlige konflikter og familiefeider å true bandets usikre fremtid. Dries vil selvfølgelig manipulere bandet til de er rede til å drikke hverandres blod. Deres eneste fremtid er skrevet ned i punkens historiske utsagn "No Future". Fortellingen er motbydelig, karakterene freaks og verre til. Ha en god porsjon selvreflektert selvironi om du velger å ta filmen inn over deg!

Regi

Koen Mortier har regissert flere kortfilmer som ANA TERMNEI og A HARD DAYS WORKS. Han startet også CCCP som en del av produksjonsselskapet CZAR. Fokuset ligger på spillefilm og dokumentar. EX DRUMMER er hans debut som spillefilmregissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}