BIFF 2006

FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN

2005 • 1t 41m • Japan

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN
Regi
Tetsuya Nomura
Cloud Strife må igjen ta opp kampen for å redde verden

FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN er oppfølgeren til den dataanimerte filmen FINAL FANTASY: THE SPIRITS WITHIN fra 2001. Filmen har fått tallet syv i tittelen fordi den henter historien fra det syvende spillet i den populære serien ”Final Fantasy”. I filmen er historien lagt to år etter dataspillet slutter, men karakterene er de samme som i spillet.

En sykdom kalt ”Geostigma” har utviklet seg til en pandemi. Årsaken til sykdommen er ukjent, men det spekuleres i at det er en bivirkning av det fremmede materialet som invaderte kroppen to år tidligere (på slutten av spillet ”Final Fantasy”). Nedtynget av skyld og plaget av fortiden har den tidligere soldaten og helten fra spillet, Cloud Strife, trukket seg tilbake og driver et lite transportbyrå ut fra Tifas bar. Baren fungerer også som et barnehjem for barn med Geostigma. En dag får Cloud en telefon fra en gammel venn som ber om beskyttelse. Det går ikke lang tid før Cloud blir tvunget ut fra sin selvpålagte isolasjon og må samle den gamle gjengen for å bekjempe de nye fiendene og redde verden fra Geostigma.

Regi

Tetsuya Nomura er født i 1971 og har laget en rekke dataspill. Han er mest kjent for å være med på å utvikle karakterene i den populære dataspillserien Final Fantasy, som består av hele 12 spill. FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN er hans regidebut.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}