BIFF 2006

FORBANNELSEN 2

2006 • 1t 42m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Grudge 2
Språk
Engelsk
Regi
Takashi Shimuzu
Manus
Stephen Susco
Foto
Katsumi Yanagijima
Produsent
Sam Raimi
Oppfølgeren til filmen om den hevngjerrige Forbannelsen, som sprer død og frykt overalt

Aubrey Davies drar til Tokyo for å besøke søsteren sin på sykehuset; hun har blitt infisert med en mystisk lidelse. Allis går på skole i Tokyo og gjør hodeløse oppdrag for å bli akseptert av de mest populære jentene på skolen. Jake er innadvendt og skuffet over faren som skal gifte seg på nytt, samtidig som naboene deres oppfører seg meget merkelig. Uten tilknytning til hverandre blir de tre etter hvert dratt inn i mistenkelige mord og forsvinninger, og en etter en blir de smittet av Forbannelsen, som sprer seg fra et nedbrent hus i Tokyo. Den fyller sine ofre med raseri før den går videre. Sammen prøver de tre å knekke fenomenets hemmelighet, slik at de kan redde livet fra den usynlige fienden.

FORBANNELSEN 2 er basert på den populære skrekkfilmserien JU-ON av regissør Takashi Shimuzu. I 2004 kom den første engelskspråklige JU-ON-filmen. FORBANNELSEN 2 gjør serien mer skremmende enn noen gang.

Regi

Takashi Shimuzu ble født i Maebashi, Japan, i 1972 og har stort sett holdt seg innenfor skrekkfilm-sjangeren. Han har både skrevet og regissert de fleste av filmene sine, og i 2000 laget han den første filmen i JU-ON-serien, som BIFF presenterte i 2003. Disse filmene fikk distribusjon i Nord-Europa og Amerika, som senere førte til de engelske nyinnspillingene av THE GRUDGE.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}