BIFF 2012

Gayby

2012 • 1t 29m • USA

1 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Gayby
Regi
Jonathan Lisecki
Enslig ung kvinne søker spermdonor.

Yogainstruktøren Jenn har passert de tredve, og er klar for å få barn. Problemet er bare at hun er enslig, noe som på tross av at hun er bosatt på tettbefolkede Manhattan ikke ser ut til å endre seg med det første. Men Jenn er fast bestemt på å bli mor, og snarere enn å ta turen til nærmeste sædbank og betale i dyre dommer for å få utlevert noen milliliter arvemateriale fra gud-vet-hvem, henvender hun seg til sin homofile bestevenn Matt. Matt, som sliter med å komme til hektene igjen etter et samlivsbrudd, har ikke altfor mye annet på tapeten, og sier seg villig til å påta seg oppdraget. I vår moderne verden er tross alt det å få barn ikke noen stor sak, og når det skjer i ordnede former mellom gode venner er det vel ingenting som kan gå galt?

GAYBY er en lett og morsom film med seriøse undertoner, og regissør Jonathan Lisecki er selv et av høydepunktene i rollen som Matts venn Nelson i denne komedien om menneskelige drifter og mellommenneskelige relasjoner – være de seg romantiske, seksuelle, vennskapelige eller moderlige.

Regi

JONATHAN LISECKI har hatt stor suksess med sine første to kortfilmer WOMAN IN BURKA og GAYBY. Sistnevte kortfilm har vunnet flerfoldige priser og er blitt vist på over hundre filmfestivaler. LISECKI har nå laget en langversjon av Gayby, og opplever stor interesse for filmen.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}