BIFF 2010

Gi alt!

2009 • 1t 40m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Be All and End All
Regi
Bruce Webb
Hjerteovervåket kåtskap

De fleste av oss kan huske hvordan det var å være tenåring. Man boblet over av forvirring over en kropp som plutselig hadde lyster man ikke visste fantes. Også satt man der, på barnerommet og dagdrømte om den dagen som forhåpentligvis ikke var så altfor langt unna; dagen da man skulle ta steget over i de voksnes rekker – altså den dagen hvor man endelig skulle få unnagjort det der som virket så ekstremt pinlig og lite forlokkende, men som denne nye kroppen altså var fast bestemt på å få til. 

Hvem med hodet på riktig plass kan vel glemme det? Robbie er 15 år, urørt og har akkurat fått vite at han lider av en uhelbredelig hjertesykdom. Robbie skal snart dø – og han er fortsatt jomfru! Kontinuerlig oppkoblet til hjertemonitoren på sykehuset er det vanskelig å ta saken i egne hender og Robbie ser seg nødt til å alliere seg med bestekompisen Ziggy. Kommer Ziggy til å finne ei jente som er villig før Robbie sovner inn eller kommer han til å dø som jomfru?

Regi

Bruce Webb startet i filmbransjen i 1992 med å jobbe som produksjonsassistent på spillefilmer. Innen 1995 hadde han produsert sin første film, ALEC. Siden da har Webb produsert over 40 kortfilmer og flere spillefilmer. Han har regissert firmavideoer og jobber som produsentlærer samtidig som han regisserer tv-drama og spillefilmer. Webb har akkurat avsluttet opptak av filmen THE BE ALL AND END ALL som han selv har regissert og produsert.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}