I GOOD OL' FREDA forteller den trofaste sekretæren for først..." /> I GOOD OL' FREDA forteller den trofaste sekretæren for først..."/> I GOOD OL' FREDA forteller den trofaste sekretæren for først...">
BIFF 2013

Good Ol' Freda

2013 • 1t 26m • Storbritannia / USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Good Ol' Freda
Språk
Engelsk
Undertekster
Ingen
Regi
Ryan White
Manus
Ryan White, Jessica Lawson
Foto
Austin Hargrave
Produsent
Ryan White, Jessica Lawson, Kathy McCabe
The secret(ary) behind their success

Med tanke på at de hadde hendene fulle med å flykte fra horder av ekstatiske tenåringsjenter og spille inn album etter album med tidløs popmusikk, hadde The Beatles naturlig nok visse vansker med å besvare korrespondansen som strømmet inn fra fans verden over. Men heldigvis for bandet – for ikke å si deres tilhengere – hadde de Freda Kelly. Kelly var selv i tenårene da hun var med å starte den første Beatles-fanklubben, og kort tid etter ansatte manager Brian Epstein henne som de unge herrenes sekretær.

I GOOD OL' FREDA forteller den trofaste sekretæren for første gang sin versjon av historien om da «The Fab Four» erobret verden. Ryan Whites sjarmbombe av en dokumentarfilm gir oss et kjærlig, men nøkternt kvinneperspektiv på hvordan det var å være i sentrum av den vedvarende entusiastiske massepsykosen som fikk navnet «Beatlemania». I år kommer julaften tidlig for Beatles-fans!

Regi

RYAN WHITE er best kjent for sin prisvinnende dokumentar, PELADA (2010), som ser blitt vist ved over tjue internasjonale filmfestivaler. For tiden er han tilknyttet Sundance Fellow med sin kommende dokumentar PERRY VS. SCHWARTZENEGGER.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}