BIFF 2017

Good Time

2017 • 1t 41m • Luxembourg / USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Good Time
Språk
engelsk
Undertekster
norsk
Regi
Josh Safdie, Benny Safdie
Manus
Ronald Bronstein, Josh Safdie
Foto
Sean Price Williams
Produsent
Paris Kasidokostas-Latsis, Terry Dougas, Sebastian Bear-McClard, Oscar Boyson
En begivenhetsrik natt med Robert Pattinson

Med rollen som den yrkeskriminelle taperen Connie Nikas beviser Robert Pattinson én gang for alle at han i likhet med sin TWILIGHT-kollega Kristen Stewart er en usedvanlig dyktig skuespiller. Pattinson er nærmest ugjenkjennelig som den desperate svindleren som setter himmel og jord i bevegelse for å få sin mentalt utviklingshemmede bror Nick ut av fengsel, og gjennom en lang og begivenhetsrik natt fatter han den ene dårlige beslutningen etter den andre.

GOOD TIME er like deler kriminalfilm, forviklingskomedie og relasjonsdrama, og Pattinson beveger seg uanstrengt mellom de ulike sjangrene. Filmskaperbrødrene Josh og Benny Safdie (HEAVEN KNOWS WHAT) har lenge hatt en høy stjerne blant kjennere av amerikansk film, og lager filmer fra et skittent og uglamorøst New York som knapt har vært fanget på film siden 80-tallet. I GOOD TIME møter denne intense og troverdige sosialrealismen en entusiasme og et cinematisk overskudd som mangler sidestykke blant årets filmer – og som høyst fortjent har gitt brødrene deres store, internasjonale gjennombrudd.

Regi

Brødrene Benny Safdie og Josh Safdie (USA) har tidligere regissert HEAVEN KNOWS WHAT (2014) og GO GET SOME ROSEMARY (2009) sammen.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}