BIFF 2012

Grabbers

2012 • 1t 34m • Storbritannia / Irland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Grabbers
Regi
Jon Wright
Grabba grabba hey!

Politimannen Ciarán O’Shea er stasjonert i en forblåst liten fiskerlandsby på den irske vestkysten, hvor det stort sett ikke er så mye annet å fordrive arbeidsdagene med enn å hamle opp med de lokale fyllikene og bli full selv. Og når han får selskap av en ny kollega, består brorparten av opplæringen i å undervise den unge Lisa i den regionale drikkekulturen. Men når en fiskebåt blir borte på havet, hvaler skylles i land på stranda, og en fisker oppdager et mystisk tentakkelvesen i en av teinene sine, er det på tide å ta seg selv i nakken og begi seg ut på litt godt, gammeldags irsk politiarbeid. For det er åpenbart at det er noe som skjuler seg ute i havgapet, noe stort - og sultent...

Den irske politifilmen er inne i en usedvanlig god periode. I fjor fikk vi se Brendan Gleeson briljere i John Michael McDonaghs THE GUARD, og i år er det duket for GRABBERS, som bruker sitt sosialrealistiske utgangspunkt som springbrett for en enda mer ambisiøs sjangerblanding. Dette er kort fortalt den beste sosialrealistiske irske monsterskrekkomedien du noensinne har sett!

Regi

JON WRIGHT er en britisk filmregissør. Han er mest kjent for sine to spillefilmer; lavbudsjett horrorkomedien TORMENTED (2009) og den irske monsterfilmen GRABBERS (2012).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}