BIFF 2003

Gunnar Goes Comfortable

2003 • 1t 15m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Gunnar Goes Comfortable
Regi
Gunnar Hall Jensen

Utstyrt med et 250 kroners amatørkamera reiser Gunnar Hall Jensen verden rundt for å forstå hvorfor hans egen personlighet gjør livet ukomfortabelt.

Filmen er en meget personlig dokumentarfilm som forteller historien om regissørens reise i seg selv, fra barndom til voksen. I et friskt og tiltrekkende formspråk, fortalt med humor og sannhet, bærer Hall Jensens stemme oss med rundt i hans sjels irrganger.

En uferdig versjon av GUNNAR GOES COMFORTABLE vant Svenska Filminstitutets dokumentarfilmpremie i januar 2002. Juryen sier i sin uttalelse bl.a: "En film som är så otrolig bra just därför at den handlar mer eller mindre om oss alla. Om dåligt självförtroande, rädslan för att älska eller bli älskad, om narcissismen som drivkraft."

GUNNAR GOES COMFORTABLE er en ikkekommersiell uavhengig dokumentarfilm. Filmen er hovedsakelig skutt på super 8-film av regissøren selv.

Regi

Gunnar Hall Jensen (1963) er utdannet ved Universitetet i Bergen, med hovedfag i kulturformidling. Han har de senere årene stått bak en rekke reklame- og oppdragsfilmer. I 1999 mottok han Gullruten for beste oppdragsfilm, produsert for Norsk Hydro. Gunnar Hall Jensen har også gjort seg bemerket som kortfilmskaper, sist med kulturbyfilmen EIN KVIT SOMMERFUGL med manus av Ragnar Hovland. Han har også regissert TV-serien "Kulturell uorden" etter oppdrag fra Universitetet i Bergen ved Jostein Gripsrud. Han bor nå i Sverige.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}