BIFF 2011

Hei! Hvordan går det?

2010 • 1t 44m • Romania / Spania / Italia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Buna! Ce faci?
Regi
Alexandru Maftei
Internettet kommer til Romania

Gabe og Gabby er et middelaldrende par hvis ekteskap mer enn noe annet er preget av rutine. Lidenskapen glimrer med sitt fravær, noe som blir pinlig åpenbart når parets samliv kontrasteres med livsførselen til deres særdeles driftige og virile tenåringssønn Vladimir. Gabby arbeider på vaskeri og blir av en yngre og betraktelig mer fyrrig kollega overbevist om å gi nettdating en sjanse, og etter en begivenhetsrik miniturné blir orkestermusikeren Gabe overtalt til det samme av en medmusikant. Bak hverandres rygg kaster ekteparet seg ut i den anonyme nettflørtingens verden, og den uforpliktende spenningen de der opplever får dem sakte men sikkert til å innse hva det er som mangler i hverdagen. Samtidig begynner Vladimir å tvile på om hans hyperpromiskuøse livsførsel virkelig er veien til et lykkelig liv, i det han får øynene opp for en medstudent som genuint avskyr ham.

HEI! HVORDAN GÅR DET? er en søt, stilren og romantisk film om to mennesker som har glemt hvorfor de elsker hverandre, og om en ung mann som forveksler kjærlighet med vaginalt samleie.

Regi

Alexandru Maftei utdannet seg som filmskaper ved Bucharest Theatre and Film Academy i 1994. Siden da har han jobbet mye med fjernsynsproduksjoner, spesielt reklamefilm, i tillegg til fjernsynsfilmen KEEP YOUR EYES ON HAPPINESS (1998). HELLO! HOW ARE YOU? er hans spillefilmdebut.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}