BIFF 2015

Human

2015 • 3t 08m • Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Human
Språk
engelsk/fransk
Undertekster
engelsk
Regi
Yann Arthus-Bertrand
Manus
Yann Arthus-Bertrand
Foto
Yann Arthus-Bertrand
Produsent
Florent Gilard
En spektakulær reise inn i den menneskelige natur

Hva vil det si å være menneskelig? Finnes det en felles menneskelig erfaring, på tvers av klodens 7,3 milliarder mennesker og deres mange og mangfoldige kulturer og samfunn? Dokumentaren HUMAN er et filmatisk forsøk på å gi dette spørsmålet et svar. Gjennom vitnesbyrd fra en bred og representativ gruppe enkeltpersoner om temaer som spenner fra kjærlighet til hat, glede til sorg, krig og fred, trer et mangefasettert og komplekst bilde av den menneskelige tilstand fram.

HUMAN er finansiert av to idealistiske organisasjoner, og filmen er laget med en enorm kjærlighet og forståelse for mennesket. Vi møter overlevende fra folkemordet i Rwanda, unge veteraner fra krigen i Irak, men også mannen i gata som forteller om sine gleder og feiltrinn når det kommer til kjærligheten. De intime anekdotene ledsages av luftige og visuelt spektakulære naturbilder som både understreker og kontrasterer filmens utforskning av menneskesinnet. Resultatet er en emosjonelt og visuelt slående reise i menneskets sammensatte og bunnløst fascinerende natur.

Regi

Yann Arthus-Bertrand (Frankrike, 1946) Filmer i utvalg: METZ AND THE MESSIN PAYS, VIEW FROM ABOVE (2013), PLANET OCEAN (2012), PARIS, VIEW FROM ABOVE (2010)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}