BIFF 2020

I Carry You With Me

2020 • 1t 51m • USA / Mexico

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Språk
spansk
Undertekster
delvis engelsk
Regi
Heidi Ewing
Manus
Heidi Ewing, Alan Page
Produsent
Edher Campos, Heidi Ewing, Mynette Louie, Gabriela Maire
En historie om matlaging, ulovlig innvandring og kjærlighet mot alle odds

I CARRY YOU WITH ME er en kjærlighetshistorie helt utenom det vanlige. Filmen starter i Mexico på midten av 90-tallet, der kokken Ivan og læreren Gerardo møtes på en bar og blir hodestups forelsket. Lykken blir imidlertid kortvarig når Ivan bestemmer seg for å etterlate Gerardo og sin unge sønn i Mexico for å prøve lykken i USA. New Yorks restaurantverden viser seg å være langt hardere for en ulovlig innvandrer enn Ivan hadde forestilt seg, men når også Gerardo bestemmer seg for å krysse grensen, er de i det minste sammen, der nederst på samfunnets rangstige.

Regissør Heidi Ewing er opprinnelig dokumentarfilmskaper, og i I CARRY YOU WITH ME går fiksjon og virkelighet hånd i hånd. Ewing har basert manuset på livshistorien til to venner av seg, og mot slutten av filmen trer virkelighetens Ivan og Gerardo selv inn på lerretet. Dette originale grepet tilfører denne vakre og nydelig fotograferte historien om kjærlighet mot alle odds en nærhet og en nerve som gjør den til en filmopplevelse helt utenom det vanlige.

Regi

Heidi Ewing (USA) Filmer i utvalg: ONE OF US (2017), NORMAN LEAR: JUST ANOTHER VERSION OF YOU (2016), DETROPIA (2012), JESUS CAMP (2006), THE BOYS OF BARAKA (BIFF 2005)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}