BIFF 2003

I min hud

2002 • 1t 33m • Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Dans Ma Peau
Regi
Marina de Van

La det være sagt med en gang - dette er en film for de få. Om du har lett for å svime av, skal du la være. Om du ikke tåler å se blod eller kniver, likeså. Dersom du har den minste mistanke om at dette kan bli for sterkt for deg, så gjør deg selv den tjeneste og stå over. For de få av oss som vil, tas vi gradvis lengre med inn i en psykotisk tilstand vår hovedrolle lider av. Denne omhandler et tabubelagt fenomen - den fysiske selvdestruksjon - som sies ofte å være initiert av et behov for oppmerksomhet om sin egen person.

Regissør Marina de Van spiller selv rollen som den psykotiske kvinnen som kutter seg selv i stadig sterkere grad. Hun er en kontroversiell skikkelse innen fransk kulturliv og har vært manusforfatter og skuespiller hos Francois Ozon før hun begynte med sine egne filmer. Musikken ved Esbjörn Svensson Trio.

Regi

Marina de Van er en kontroversiell kunstner som er utdannet ved National Film School (FEMIS) i Paris. Hun har regissert en rekke prisvinnerkortfilmer, så som PSY.SHOW (1999) og RETENTION (1997), og spilt i Ozons filmer REGARDE LA MER (1997) og SITCOM (1998). Hun delte manusansvar med Ozon for UNDER SANDEN (2001) og 8 KVINNER (2002). I MIN HUD er hennes debutspillefilm og denne, samt noen av hennes korftilmer, hvor sex og offentlig avføring har vært fremtredende, har gjort henne til en av fransk films enfants terrible.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}