BIFF 2021

In The Earth

2020 • 1t 47m • Storbritannia

54 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Språk
engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Ben Wheatley
Manus
Ben Wheatley
Foto
Nick Gillespie
Produsent
Aandy Starke
Ben Wheatley er tilbake i storform med en hallusinatorisk psykedelisk øko-grøsser

Vi befinner oss i en nær fremtid der et dødelig virus herjer planeten. Forskeren Martin er reist til en skog utenfor Bristol for å ta del i et eksperiment der man bruker ulike former for sopp for å gjøre matproduksjonen mer effektiv, men pandemi og matmangel viser seg raskt å være de minste av hans problemer. Overlatt til seg selv i en skog uten mobildekning, er nemlig han og hans guide Alma et lett bytte for den gale eneboeren Zach, som er overbevist om at skogens ånder snakker til ham – og krever at han bringer dem menneskelige ofre …

Med filmer som KILL LIST (BIFF 2011) og A FIELD IN ENGLAND, har Ben Wheatley markert seg som en av samtidens ledende stemmer innen «folk horror»-sjangeren. Hans nye film er en åndelig og tematisk oppfølger til sistnevnte, og er full av mystiske steinaldermonumenter, psykedeliske åpenbaringer og moralsk tvetydige planter med sin egen agenda. IN THE EARTH er en av 2021s aller beste sjangerfilmer, og et høydepunkt i Wheatleys karriere.

Regi

Ben Wheatley (Storbritannia) Filmer i utvalg: REBECCA (2020), HIGH-RISE (2015), A FIELD IN ENGLAND (2013), SIGHTSEERS (BIFF 2013), KILL LIST (BIFF 2011)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}