BIFF 2009

In the Loop

2009 • 1t 46m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
In the Loop
Språk
Engelsk
Regi
Armando Iannucci
Manus
Jesse Armstrong, Simon Blackwell, Armando Iannucci, Tony Roche
Foto
Jamie Cairney
Produsent
Kevin Loader, Adam Tandy
What the hell, herr statsminister!

Amerikanske og britiske toppolitikere ønsker å sette i gang krigsoperasjoner i Midtøsten. Det eneste som står mellom de grådige og inkompetente ministrene og full krig er en gjeng nervøse og forvirrede laverestående rådgivere.

IN THE LOOP springer ut av BBC-serien "The Thick of It", og blander det beste fra den klassiske britiske humortradisjonen med de skarpeste og mest intelligente elementene fra den amerikanske situasjonskomedien. Og i motsetning til hva som vanligvis er tilfelle når man flytter fjernsynshumor opp på det store lerretet, er ikke tempoet i IN THE LOOP lavere enn hva vi er vant med fra TV-serier som "The Office", "30 Rock" og "It's Always Sunny In Philadelphia". Dette er rett og slett komedie på uvanlig høyt nivå. Både James Gandolfini og Steve Coogan dukker opp i gode biroller, men det er de relativt ukjente hovedrolleinnehaverne Chris Addison, Peter Capaldi og Anna Chlumsky som bærer filmen og som sammen med regissør Armando Iannucci og hans team av manusforfattere gjør IN THE LOOP til årets morsomste film.

Regi

Armando Iannucci er en skotsk tekstforfatter, produsent og regissør, og en av de sentrale bakmennene i nyere britisk humor. Som tekstforfatter og produsent for radioprogrammet "On the Hour" og fjernsynsversjonen "The Day Today", var Iannucci mannen som brakte sammen toneangivende britiske 90-tallskomikere som Chris Morris, Steve Coogan og Stewart Lee. Senere produserte og spilte han i "The Armando Iannucci Shows", før han regisserte serier som "I'm Alan Partridge", "The Thick of It" og "The Time Trumpet". "The Thick of It" danner grunnlaget for Iannuccis første spillefilm IN THE LOOP – karakterene har andre navn, men både skuespillerne og humoren er i stor grad den samme.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}