BIFF 2005

Into the Blue

2005 • 1t 45m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Into the Blue
Språk
Engelsk
Regi
John Stockwell
Manus
Matt Johnson
Thriller om fire dykkere som med livet som innsats snubler over en skjult skatt
Hold pusten når Paul Walker og Jessica Alba går i vannet i Into The Blue, en intenst spennende undervannsaction som foregår i Bahamas' farvann der det kryr av hai!

INTO THE BLUE er et nervepirrende dykkereventyr satt til den tilsynelatende så idylliske øyen Bahamas. Fire unge fridykkere plasker rundt i farvann fulle av hai og oppdager tilfeldigvis et vrak på havbunnen. Vraket viser seg å være sagnomsust og skal ifølge legenden være fylt til randen av skatter. Med gull i øyet begynner vennegjengen å drømme om en fremtid i sus og dus, med parasolldrinker og padling i solnedgangen. Alt går riktig vei helt til de snubler over et annet illevarslende funn på havbunnen, og det går opp for dem at de ikke er de eneste som jakter på skatten. For å være først til mølla inngår de en pakt om å hemmeligholde alt, slik at de kan tømme vraket før andre skattejegere finner gullet. Men etter hvert som gullet begynner å glimre, settes vennskapet på prøve. Farer dukker opp hvor enn de snur seg. Med ett er jegerne forvandlet til jagede.

Regi

John Stockwell har jobbet både som skuespiller og manusforfatter. Som regissør har han hatt kommersiell suksess med filmene BLUE CRUSH (2002) og CRAZY/BEAUTIFUL (2001). Stockwell studerte drama ved Harvard University, Royal Academy of Dramatic Arts i London i tillegg til New York University’s School of Performing Arts. Han har spilt i en rekke filmer, men er mest kjent for sine roller i TOP GUN, CHRISTINE og tv-serien "Nord og sør".

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}