BIFF 2007

Itty Bitty Titty Committee

2007 • 1t 27m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Itty Bitty Titty Committee
Regi
Jamie Babbit
Come out, come out, wherever you are

Anna er sjenert, lesbisk og akkurat ferdig med videregående. Hun bor fortsatt hos foreldrene sine og jobber på en klinikk for plastisk kirurgi. Hun er nettopp ferdig med et forhold og lider av akutt kjærlighetssorg. En natt angripes klinikken av aksjonsgruppen C(i)A (Clits in Action), en hendelse som skal vise seg å være begynnelsen på store omveltninger i Annas verden.

 motsetning til de fleste filmer, tar ITTY BITTY TITTY COMMITTEE utgangspunkt i en verden der det er ok å være lesbisk. Men alle problemer er ikke løst bare fordi man er akseptert.

Med et crew utelukkende bestående av kvinner og musikk av blant annet LeTigre og Peaches er ITTY BITTY TITTY COMMITTEE en utilslørt hyllest til kvinnelighet og søsterskap; propaganda ispedd en god dose humor og selvironi. Dette er filmen for alle som liker å ta ut kvinnen i seg.

Regi

Jamie Babbit (1970) regidebuterte med BUT I'M A CHEERLEADER i 1999, og har siden regissert episoder av tv-serier som NIP/TUCK, GILMORE GIRLS, THE L WORD, MALCOLM I MIDTEN og THE BERNIE MACH SHOW. ITTY BITTY TITTY COMMITTEE er hennes andre spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}