BIFF 2018

Jeg ser deg

2018 • 1t 15m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Språk
norsk
Undertekster
engelsk
Regi
Maria Salazar
Manus
Maria Salazar, Anders Øvregaard
Foto
Kristoffer Nylund Grindheim
Produsent
Anders Graham, Rabea Junge Wold
Kan klarsynte være en ressurs for politiet?

Hvert år forsvinner flere titalls mennesker i Norge. Når politiet gir opp og slutter å lete, velger noen pårørende å henvende seg til Michael Winger for å finne sine savnede. Winger vil ikke kalle seg klarsynt, men mener at han har en sterk intuisjon som gjør at han kan komme i kontakt med minner og følelser som preget de savnede før de forsvant. Han mener at vi bruker sansene våre mye mindre enn det vi er skapt for å gjøre, og dermed kan flere trene seg opp til å bedre lytte til sitt indre og følge magefølelsen. Winger har hjulpet flere med å finne savnede familiemedlemmer, men mange er fremdeles skeptiske og i media møter han motstand. Kan et mislykket forsøk på å finne de savnede med slike metoder gjøre vondt verre for de savnedes nærmeste? Skylder politiet de pårørende å prøve alle muligheter?

I dokumentaren JEG SER DEG blir vi vitne til hvordan Winger jobber gratis og systematisk dokumenterer sine funn, i håp om at han etter hvert vil kunne overbevise samfunnet om at det finnes sider ved menneskets natur som ennå ikke er kartlagt.

Festivalgjest, Q&A: Maria Salazar (regissør), Anders Graham og Rabea Junge Wold (produsenter), Tore Salvesen (medvirkende)

Regi

Maria Salazar (Norge) JEG SER DEG er Salazars første helaftens dokumentarfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}