BIFF 2002

Ken Park

2002 • 1t 36m • USA / Nederland / Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Ken Park
Regi
Larry Clark & Ed Lachman

Hva fikk Ken Park til å ta sitt liv? Vi møter en vennegjeng på fire ungdommer i en liten by i California. En av guttene er ofte på besøk hos kjærestens mor, som han ofte trakterer seksuelt på soverommet. En annen bor hos besteforeldrene og oppfører seg som den verste satanist. Den tredje har et meget dårlig forhold til sin far og en mor som ser den andre veien. Og så er det en jente av blandingsrase, som har mistet sin mor og bor alene hos sin overreligiøse far. Hennes reaksjon synes å være å ligge med de guttene hun kommer over. For kort tid siden ville KEN PARK fått problemer med filmtilsynet, men vi mener å påstå at grensene er flyttet omtrent hit nå. I tilfelle den likevel blir klippet, har du sjansen til å se den usensurert her.

Regi

Larry Clark (Tulsa, Oklahoma, 1943) er kjent for sitt skarpe øye for det autentiske, både som fotograf, billedkunstner og regissør. Han debuterte med KIDS i 1995, som vant cannesfestivalen det året. ANOTHER DAY IN PARADISE kom i 1998 og BULLY i 2001.
Edward Lachman (Morristown, 1948) er utdannet ved Harvard and Ohio University. Han begynte sin karriere med å arbeide med store kameramann som Sven Nykvist, Vittorio Storaro og Robby Müller. Siden jobbet han som kameramann for Werner Herzog, Wim Wenders, Jean-Luc Godard, Bernardo Bertolucci, Gregory Nava, Paul Schrader, Susan Seidelman, Steven Soderbergh, David Byrne og Sofia Coppola. Han er også en veteran innen dokumenargenren, inkludert Wenders LIGHTNING OVER WATER (1980). Han har dessuten regissert RAPPORT FRA HOLLYWOOD (1982) og GET YOUR KICKS ON ROUTE 66 (1989).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}